ja dostałem 1L oleju za darmo na uzupełnienie przy zakupie auta, ale jak już wcześniej opisałem miedzy szkopami a polską panują chyba inne zasady gry :wink:[/quote]
Witam i proszę o poradę. Jestem przed wymianą rozrządu i rozglądam się właśnie za częściami. Podskoczyłem do lokalnej hurtowni części i tutaj krzynknęli mi za wszystko (3roli prowadzące, rolka napinacza, pasek, pompa wody) 670zł brutto. Niestety nie dopytałem jaka to firma części. Natomiast na Allegro znalazłem to wszystko w cenie 460zł + wysyłka (tutaj link).
Proszę o poradę czy brać po prostu to co tańsze, czy lepiej na takich rzeczach nie oszczędzać i wydać więcej w znanej na rynku hurtowni?
Konrad_wawa, moim zdaniem lepiej na takich częściach nie oszczędzać. ja za rozrząd (pasek + rolki + napinacz) zapłaciłem chyba 510 zeta. do tego dokupiłem pompę wody za chyba 110 zeta - z tym że starą muszę mu oddać. (co do ceny piszę chyba bo nie do końca pamiętam).
części są nowe oryginalne. zakupiłem to wszystko w
Sinclan S.C.
Mariusz Popowski
Ul. Leszno 8/10
01-192 Warszawa
tel: 0 22 838 24 42
gościu jest w porządku - daje rabaty - można się dogadać.
najważniejsze że są to części nowe i oryginalne.
poza tym jakby co to w dziale ogłoszenia znajdziesz ciekawe propozycje kolegów - mają oni również części do czeszek.
Komentarz